در سال آموزش و ترویج و در هفته آموزش؛ وقتی آموزش، یک کارآفرین را به عرصه تولید می‌رساند

ثمره یک دوره مهارتی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس

آموزش کشاورزی؛ دستاوردها و نوآوری ها؛ معرفی دستاوردهای آموزشی ( کارکنان، بهره برداران و رسمی) مصاحبه خبری با دانش آموختگان موفق، مربیان و مسئولین آموزشی
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۲:۱۲ کد : ۱۴۴۱۰ آموزشی اخبار عمومی
«ما در یک اتاق ۱۶ متری شروع کردیم؛ اتاقی سیمانی که با عشق و پیگیری، تبدیل به یک واحد تولیدی پربازده شد.» این را محمد حاجتمند، کارآفرین نمونه و بهره‌بردار بخش کشاورزی می‌گوید که امروز نامش در بانک سپه به‌عنوان یک کارآفرین موفق ثبت شده است.
ثمره یک دوره مهارتی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس؛ کارافرین نمونه ی امروز، که روزی مانند بسیاری از فراگیران، در دوره‌های آموزشی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی فارس شرکت کرده بود، مسیر سخت اما شیرین تولید قارچ را این‌گونه روایت می‌کند: «ما امکانات اولیه را خودمان فراهم کردیم؛ قفسه‌های فلزی، دماسنج، رطوبت‌سنج و حتی دستگاه تولید بخار را با یک المنت و تشت آب ساختیم. شبانه‌روز دما و رطوبت را کنترل می‌کردیم و از بسته‌های آموزشی مرکز بهره می‌بردیم. بار اول همه‌چیز سخت بود، اما در مراحل بعدی راحت‌تر شد. مهم‌ترین راز موفقیتمان، عمل به همان آموزش‌هایی بود که در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس دریافت کرده بودیم؛ از انتخاب کمپوست و خاک مناسب گرفته تا کنترل شرایط سالن.»
حاجتمند که حالا به یک مروج و مشوق تبدیل شده، پیامی روشن برای جوانان و کارآموزان دارد: «به جوانان و کسانی که شغل ندارند توصیه می‌کنم به سمت این کار بیایند، اما دقیق و پای‌کار باشند. همه مراحل را طبق آموزش انجام دهند و مهم‌تر از همه، از همان ابتدا به فکر بازاریابی باشند. بسته‌بندی و چیدمان صحیح هم در فروش محصول معجزه می‌کند.»
او با قدردانی از  مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی  فارس، این مسیر را راهی مطمئن برای جهش از بیکاری به کارآفرینی در یک فضای کوچک می‌داند و می‌گوید: «از همه بیکاران علاقه‌مند می‌خواهم به مرکز آموزش مراجعه کنند، آموزش ببینند، در مکانی کوچک شروع کنند، آن را گسترش دهند و قدمی برای اقتصاد کشورمان بردارند.»


نظر شما :