چهارشنبه, 11 تير 1404

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • کد خبر : ۱۳۲۸۰۳
به همت كارآفرینان استان فارس مدل های كاربست زنجیره ارزش در گیاهان دارویی، انجیر و ماهی قزل آلا  تدوین گردید.

 به همت کارآفرینان استان فارس مدل های کاربست زنجیره ارزش در گیاهان دارویی، انجیر و ماهی قزل آلا  تدوین گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس، جلسه زنجیره ارزش محصولات کشاورزی روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۹ با حضور آقایان زارع رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی، رحمانی مدیر کل شرکت سهامی پشتیبانی امور دام استان فارس، رنجبری مدیر توسعه بازرگانی، کاظمی مشاور امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری، حسن پور عضو هیات علمی و محقق زنجیره ارزش کشاورزی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی، نصیری مدیر جهاد کشاورزی سپیدان، مدیران صنایع تبدیلی و غذایی، باغبانی، زراعت، شیلات و آبزیان، محیط زیست و صدور پروانه و مجوزهای سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و مدیران عامل شرکت های فیگ تین، اسپادرایمون پاسارگاد، قزل سرای بهشت (لیوثا)، کارشناسان تخصصی مرتبط با شرکتهای متقاضی زنجیره ارزش و دیگر اعضا جلسه در محل سالن جلسات حوزه ریاست سازمان برگزار گردید. در این جلسه، ابتدا آقای مصطفوی مدیر عامل شرکت گیاهان دارویی اسپادرایمون پاسارگاد ضمن ارائه گزارشی از فعالیت خود، کارکرد حلقه های زنجیره ارزش گیاهان دارویی و روابط بین حلقه ها و قرارداد با تولیدکنندگان گیاهان دارویی از جمله گل محمدی را تشریح نمودند. سپس آقایان قطعی و آتشی به ترتیب متقاضیان زنجیره ارزش ماهی قزل آلا و انجیر، برنامه عملیاتی و کاربست خود را در پنج حلقه زنجیره ارزش شامل تامین نهاده، تولیدکننده، بسته بندی و فرآوری، بازاریابی و توزیع و بالاخره مصرف و CRM و همچنین نحوه ارتباط این حلقه ها با حلقه پشتیبان را تشریح و برای حاضرین در جلسه به صورت پاورپوینت ارائه نمودند. در پایان راهکارهای ایجاد زنجیره ارزش و نحوه صدور پروانه برای این شرکت ها به طوری که منجر به توسعه کشت قراردادی و تقویت حلقه های پایین دست گردد و همچنین این فعالیتها منجر به کاهش حاشیه بازار، حذف واسطه گری، افزایش کیفیت و عرضه مستقیم و بهداشتی محصول شود، مورد بحث و توافق نظر حاضرین در جلسه قرار گرفت.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها