• سایت رهبری
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
بازدید نماینده محترم شهرستان های داراب و زرین دشت در خانه ملت
از مزارع ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی داراب( فارس)

بازدید نماینده محترم شهرستان های داراب و زرین دشت در خانه ملت

از مزارع ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی داراب( فارس)

در روز دوشنبه  ۱۳ اردیبهشت 98  جناب آقای دکتر انصاری نماینده محترم مردم شریف داراب و زرین دشت در خانه ملت به همراه  دکتر امین رئیس دانشکده کشاورزی داراب، ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب، مسئول دفتر نماینده و رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس  و محققین و کارشناسان از آزمایشات و مزارع تولید بذر ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی داراب بازدید نمودند.

دکتر انصاری در محل ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی  داراب حضور یافت و با محققین و کارشناسان پرتلاش ایستگاه دیدار و گفتگو کرد.

طی این بازدید دست آوردهای مختلف ایستگاه در زمینه مشارکت در معرفی ارقام جدید غلات ، پنبه و دانه‌های روغنی، دست آوردهای به زراعی، تولید هسته های بذری، فعالیتهای آموزشی و ترویجی ایستگاه  تشریح شد. در ادامه توانمندی های فنی و علمی ایستگاه و اقدامات انجام شده برای تقویت زیرساخت های پژوهشی و عمرانی در چند سال اخیر نیز تشریح گردید. همچنین نیازهای زیر ساختی و نیروی انسانی برای بهبود و  افزایش فعالیت  ایستگاه  مطرح شد .

در انتهای این دیدار آقای دکتر انصاری ضمن اعلام تشکر و رضایت از فعالیتهای ایستگاه قول مساعدت در جذب اعتبارات  استانی را اعلام نموده و خواستار  همکاری و هم جهت شدن فعالیتهای پژوهشی ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی  داراب و دانشکده کشاورزی آن شهرستان شدند.

5.3.12.0
    V5.3.12.0