معرفی آزمایشگاه علوم و صنایع غذایی:
آزمایشگاه علوم وصنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس یکی از آزمایشگاه های مهم جهت اجرای طرحها و پروژههای تحقیقاتی در زمینه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، فن آوری پس از برداشت و فراوری محصولات کشاورزی می باشد. مهمترین و شاخص ترین دستگاه های موجود در این آزمایشگاه شامل: دستگاه رنگ سنج دیجیتالی، آون الکتریکی مجهز به تنظیم دما، اسپکتروفتومتر، Ph متر، انکوباتور، سانتریفیوژ ، رطوبت سنج دیجیتالی و رفراکتومتر می باشد که قادر به انجام آزمون هایی از جمله اندازه گیری فاکتورهای رنگ، درصد رطوبت ، اندازه گیریph و بریکس مواد غذایی می باشد.