آزمایشگاه علوم صنایع غذایی

معرفی آزمایشگاه علوم و صنایع غذایی:

آزمایشگاه علوم وصنایع غذایی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس یکی از آزمایشگاه­ های مهم جهت اجرای طرح­ها و پروژه­های تحقیقاتی در زمینه کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، فن آوری پس از برداشت و فراوری محصولات کشاورزی می ­باشد. مهمترین و شاخص­ ترین دستگاه­ های موجود در این آزمایشگاه شامل: دستگاه رنگ­ سنج دیجیتالی، آون الکتریکی مجهز به تنظیم دما، اسپکتروفتومتر، Ph متر، انکوباتور، سانتریفیوژ ، رطوبت­ سنج دیجیتالی و رفراکتومتر می باشد که قادر به انجام آزمون­ هایی از جمله اندازه­ گیری فاکتورهای رنگ، درصد رطوبت ، اندازه­ گیریph و بریکس مواد غذایی می باشد.


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0