نام آزمایشگاه

 آزمایشگاه صنایع غذایی

معرفی آزمایشگاه

آزمایشگاه های آنالیز و  کنترل کیفیت مواد غذایی بعنوان یکی از اجزای اصلی نظام کنترل کیفیت محصولات غذایی نه تنها در امر اعتبار بخشی محصولات نهایی و فرآیندهای تولید موثر واقع می  شوند بلکه علاوه بر تامین و تضمین سلامت و بهداشت آحاد جامعه یکی از مهمترین عوامل در پیشگیری از تولید محصولات غیرقابل قبول با کیفیت پایین هستند.

پتانسیل فعلی آزمایشگاه

دوره های سنجش و مهارت در رشته های:

 فراورده های لبنی

کشت گیاهان دارویی و زعفران

تولید نهال و جنگلکاری

     دوره های بهره برداران                                        

دوره پرورش جلبک اسپرولینا

پتانسیل آتی آزمایشگاه

در این آزمایشگاه وسایلی مانند سوکسله وکلونجرو... موجود می باشد، که امکان برگزاری دوره های:

سنجش و مهارت صنعت لبنی، روغن گیری، عصاره گیری و یا استحصال مواد گیاهی در این آزمایشگاه میسر می کند.                                                 

وسایل و امکانات آزمایشگاه

فضای مفید این آزمایشگاه 55 متر مربع است وظرفیت آموزشی آن بیش از 25 نفر می باشد.

وسایل موجود

انکوباتور

فریزر ایستاده

یخچال آزمایش                                                      

آون:  

شیکر

ژرمیناتور (peco)

  هود 


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0