نام آزمایشگاه
آزمایشگاه صنایع غذایی
معرفی آزمایشگاه
آزمایشگاه های آنالیز و کنترل کیفیت مواد غذایی بعنوان یکی از اجزای اصلی نظام کنترل کیفیت محصولات غذایی نه تنها در امر اعتبار بخشی محصولات نهایی و فرآیندهای تولید موثر واقع می شوند بلکه علاوه بر تامین و تضمین سلامت و بهداشت آحاد جامعه یکی از مهمترین عوامل در پیشگیری از تولید محصولات غیرقابل قبول با کیفیت پایین هستند.
پتانسیل فعلی آزمایشگاه
دوره های سنجش و مهارت در رشته های:
فراورده های لبنی
کشت گیاهان دارویی و زعفران
تولید نهال و جنگلکاری
دوره های بهره برداران
دوره پرورش جلبک اسپرولینا
پتانسیل آتی آزمایشگاه
در این آزمایشگاه وسایلی مانند سوکسله وکلونجرو... موجود می باشد، که امکان برگزاری دوره های:
سنجش و مهارت صنعت لبنی، روغن گیری، عصاره گیری و یا استحصال مواد گیاهی در این آزمایشگاه میسر می کند.
وسایل و امکانات آزمایشگاه
فضای مفید این آزمایشگاه 55 متر مربع است وظرفیت آموزشی آن بیش از 25 نفر می باشد.
وسایل موجود
انکوباتور
فریزر ایستاده
یخچال آزمایش
آون:
شیکر
ژرمیناتور (peco)
هود