• سایت رهبری
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۴

برگزاری سومین جلسه شورای مدیران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس

سومین جلسه شورای مدیران مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس در روز دوشنبه بیست و سوم اردیبهشت ماه98  در این مرکز تشکیل شد.

در این جلسه رئیس و معاونین پشتیبانی، آموزشی و پژوهشی مرکز، مسئولان امور مالی، طرح و برنامه، آموزش های رسمی، آموزش بهره برداران، آموزش کارکنان، امور دانشجویی، پشتیبانی، حقوقی، روابط عمومی و رئیس ایستگاه تحقیقات کشاورزی زرقان حضور داشتند.

در ابتدای این جلسه دکتر زارع رئیس محترم مرکز حضور آقای دکتر بذرافشان معاون پژوهشی جدید مرکز را تبریک گفت و بر ارائه برنامه‌ها به صورت تحلیلی عملیاتی و قابل اندازه گیری تاکید فراوان نمود، همچنین وی افزود برنامه ها باید به صورت مدون ارائه شود و در سایر قسمت ها نیز در جهت پیگیری بحث و تبادل نظر شود در این جلسه برنامه های پیش بینی شده روابط عمومی ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت ارتباط بیشتر با رسانه ها و خبرگزاری ها، ارتباط موثر با مسئولان کشوری، فعالیت بیشتر در فضای مجازی و تقویت وضعیت تشکیلاتی روابط عمومی مورد تاکید قرار گرفت.

در ادامه جلسه آقای عظیما مسئول واحد حقوقی مرکز عملکرد و برنامه عملیات مستند سازی را ارائه نمود وی امور حقوقی، کیفری و مستند سازی را در جهت استفاده از حقوق قانونی مرکز بسیار مهم دانست همچنین آمار پرونده های حقوقی و کیفری کمیسیون اعلام خسارت و مسائل حقوقی مستندسازی شده مرکز نیز ارائه شد آقای کردستانی مسئول امور مالی نیز روز برنامه‌های سال ۹۸ را تبیین نمود  امحاء اسناد مالی سابق را از برنامه‌های امور مالی بیان کرد و همچنین بیان داشت که سامانه انبار نیز با همکاری پشتیبانی مرکز پیگیری خواهد شد.

آقای مهندس  فربود مسئول آموزش های رسمی نیز تبلیغات و تلاش برای  جذب و راه‌های آن، تعامل بیشتر با ادارات و ارگان های مرتبط از جمله آموزش و پرورش و دانشگاه جامع دقت نظارت و پیگیری امور مربوط به اجرای دوره ها و آزمون ها در مرکز و واحد ها ایجاد رضایت بیشتر در فراگیران اربابان رجوع و مدرسان اجرای دقیق تقویم آموزشی در فصل و نیم سال اجرای دقیق فرآیند های آموزشی بر اساس شرح وظایف ارزیابی نهایی عملکرد و مستند سازی را از اهداف پیش بینی شده  واحد آموزش‌های رسمی برشمرد.